EtusivuYritykseni

   Tuotteeni:

Tallitarvikkeet
Tallin varuste- ja kisakaapit TallitarvikkeetKarsinamatotEsteetAitaustarvikkeetLanatTarhanpuhdistuskoneetOvet ja ikkunatManeesi ja tallirakentaminen
   
Maneesi
   
Maneesin peilit
   
Maneesin potkulaita
   
Maneesin ja tallin valaistus
   
Kastelujärjestelmät
   
Maneesin ja kentän pohjamateriaalitKävelytyskoneet

Tilaa esiteTarjoukset
Tarjoukset

AsiakkaitaniYhteystiedot

 


Maneesin peilit

Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta (Diamond system) maneesin peili tarjoaa optimaaliset tuote-, työstö- ja käyttöedut. Järjestelmä perustuu kiinteästi liitettyihin 6 mm kristallilasiin, 4 mm elastiseen vaahtolevyyn ja 20 mm eristävään kovavaahtolevyyn, jossa on alumiinipinnoitus. Umpipuinen kehys(kuusta), 80 mm leveä ja 67 mm paksu ja kahteen kertaan pintakäsitelty, värisävy vaalea tammi, toimii sekä reunojen suojana että asennusapuna. Peili pysyy 20 mm puukehikossa jännitteettömänä.


 


 
 
 


 


 
 


 


 


Täydellinen peili ratsastajan ja hevosen taidokasta koulutusta varten
on saatavissa


            

DIAMOND System® -mallistosta.

Vain paras materiaalilaatu ja uusimpien korkealaatuisten aineiden erikoisominaisuudet tyydyttävät laatutietoisen ratsastajan odotukset ja vaatimukset. Tässä ei „keskiverto“ riitä. Ainutlaatuinen DIAMOND System ei tee turvallisuuden suhteen kompromisseja:

 • Erittäin korkea iskunkestävyys:
  6-kertaa korkeampi murtumislujuus verrattuna
  tavalliseen 6 mm peiliin

 • Eristys ja päällystys:
  vähentynyt peilin huurtuminen eristysmateriaalin
  ja päällysten ansiosta

 • Lähes vääristymätön kuvan toisto:
  optimaalinen kuvastuminen kristallipeililasin
  ja DIAMOND Systemin ansiosta


 • Reunasuojaus:
  massiivinen puukehys tarjoaa optimaalisen reunasuojauksen ja mahdollistaa peilin asennuksen
  ilman jännityksiä

 


Hyviä perusteita, jotka näkyvät Diamond System® -tuloksissa

1. Iskunkestävyys
Kuten testeistä ilmenee, voidaan vertailla yksilevyistä turvalasia ja kerrosturvalasia keskenään. Peiliseinien iskunkestävyys on noin 6 kertaa suurempi kuin tavallisessa 6 mm peiliseinässä. Jos peili kuitenkin särkyisi, peilin vahva liimaus takaseinään estäisi kristallipeilin irtoamisen. Tämä takaa suurimman mahdollisen turvallisuuden ratsastajalle ja hevoselle.

   
Teräskuula (± 2 kg) pudotetaan n. 30 cm korkeudelta. Tavanomainen peili (6 mm) särkyy tuhansiksi sirpaleiksi.

  Sama kuula pudotetaan n. 150 cm korkeudelta. Diamond Systemin peilillinen seinävarustus kestää.   Kaikki on lopulta särkyvää, mutta särkyessäänkin Diamond System on lasiturvallinen eli sirpaleet eivät irtoa pohjastaan.

2. Yksilöllinen mittatilaus
Suuren joustavuuden ansiosta Diamond Systems® valmistaa yksilöllisten mittojen, printtausten ja sähköisten kansien mukaisia peilejä.

3. Lämpöeristys
Erityisen korkea lämpösuojaus takaa optimaalisen lämmöneristyksen. Sisäänpäin tuleva peilin etuseinä lämpiää ja säilyttää sisälämmön. Se siis jopa heijastaa lämpöä sisälle, kun taas peilin lasituksen takaseinä toimii eristävästi. Taustan alumiinilaminaatti estää kosteuden tunkeutumisen. Täten vältytään mitä tehokkaimmin sumentumiselta ja jäätymiseltä. Asennus taustarakenteisiin tapahtuu täysin jännitteettömästi, joten edes liitoksissa ei esiinny vääristymistä.

4. Kuvan toisto
Merkittävä kristallipeililasin etu: vähemmän valon imemistä, siten optimaalinen kuvan heijastus.Ratsastushallin peilit


Yrityksen kotisivut on tuottanut: Ultimira Media Network