EtusivuYritykseni

   Tuotteeni:

   Röwer & Rüb
   - Katso esite
   - Liukuovelliset karsinat
   - Saranaovelliset karsinat
   - Karsinan kaltereiden pinnat
   - Asiakkaiden omia malleja
   - Karsinaelementti täytteet
   - Lisävarusteet
   Karsinoiden tarjouspyyntö

Karsinat
TallitarvikkeetKarsinamatotEsteetAitaustarvikkeetLanatOvet ja ikkunatManeesi ja tallirakentaminenManeesin ja kentän pohjamateriaalitKävelytyskoneet

Tilaa esiteTarjoukset
Tarjoukset

AsiakkaitaniYhteystiedot

 


Röwer & Rüb hevoskarsinat ja hevoskarsinaelementit

Saksalainen Röwer & Rüb on valmistanut jo vuodesta 1867, eli yli 150 vuotta, laadukkaita teräksestä valmistettuja tuotteita.

Huippulaatu ja yksilöllinen suunnittelu palvelee niin pientä kuin suurta asiakasta. Laadusta ei Röwerillä ole koskaan tingitty ja Röwer ei ole koskaan ollut standardi valmistaja. Perusmallit on, mutta kaikkia malleja voidaan muuttaa leveyksien, korkeuksien sekä lisätoivomusten osalta. Mikään ei ole Röwerin tuotteissa mahdotonta kunhan se on turvallista hevosille.

Ainevahvuudet, pultit ja mutterit, kuumasinkkauksen ja polttomaalauksen strandardit ja vakiona käytetty bambun puristuslujuus ovat maailman mittakaavassa ykkösiä. Siksi sinulle, joka haluat pitkäikäisyytta ja näyttävyyttä sekä omien toiveiden mukaan toteutettua tallia, Röwer on valintasi. Olemme läsnä koko prosessin ajan ja aina voit kysyä meiltä neuvoja ja ideoita. 

Yrityksen kotisivut on tuottanut: Ultimira Media Network